Trainer

Bij MSS Professional hebben ze ervoor gezorgd dat onze rookmachines de meest realistische en dichte mist maken. De mistgeneratoren van de Trainer-reeks zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in alle trainingsomgevingen. De toestellen zijn waterbestendig en dankzij de intelligente digitale sturing kan u gemakkelijk de hoeveelheid rook instellen die nodig is voor elk trainingsscenario. Zelfs de tijd dat de rook moet blijven hangen, is in te stellen. Al onze machines gebruiken vloeistof op basis van water. Dat betekent dus volkomen veilige rook.

Trainer 101
Trainer 101

Trainer 101

De Trainer 101 is een draagbare rookgenerator met batterij waardoor de gebruiker een totale bewegingsvrijheid krijgt. Het kleine toestel kan makkelijk worden verborgen. Zo kan het voor een verrassing zorgen tijdens een brandoefening. Het is ideaal om branden in kleine ruimtes zoals voertuigen te ensceneren.

Trainer 201
Trainer 201

Trainer 201

De Trainer 201 is het geschikte apparaat voor kleine tot middelgrote ruimtes. De rookmachine levert continu een dichte, witte rook. De uitstoot is regelbaar: van een licht mistgordijn tot een dichte, droge rook. Het toestel is perfect om kleine woningbranden na te bootsen.

Trainer 401
Trainer 401

Trainer 401

De Trainer 401 neemt grote oefenterreinen voor zijn rekening. Een groot reservoir van 9,5 liter in de Trainer 401 zorgt voor lange operationele periodes zonder bijvullen tijdens lange trainingsuren of op grote gebieden. De robuuste on-board afstandsbediening heeft grote drukknoppen, is makkelijk uit de machine te monteren en heeft een 5 meter lange draad.

Trainer X-Stream
Trainer X-Stream

Trainer X-Stream

Voor speciale toepassingen is er de Trainer X-Stream. Het is de meest veelzijdige en professionele rookgenerator op de markt. De Trainer X-Stream heeft een stevig chassis, is beschermd door 20 mm dikke aluminium platen en heeft ophefbars van 40 mm. De vloeistofcontainer van maar liefst 19 liter kan bovendien verticaal worden gebruikt. Het geheim achter de dichte, droge rook met lange 'hangtijd' is de rookvloeistof uit het MSS Professional assortiment. De vloeistoffen zijn effectief, veilig, zuinig en bij correct gebruik laat het geen residu achter.