De meest effectieve beveiliging van uw eigendommen

SmokeCloak specialiseert zich al meer dan 20 jaar in de productie van mistgeneratoren en levert in ruim 60 landen. De firma Duko bvba is de officiële distributeur in de Benelux. Voor elke ondernemer en elke te beveiligen ruimte is er een mistgenerator op maat: van kleine opslagruimten voor cash geld en sigaretten tot grote loodsen. De stijlvol ontworpen generatoren zijn de vrucht van jarenlange productinnovatie en als eerste in België voldoen ze volledig aan de EN50131-8:2009-norm.

De mistgeneratoren van SmokeCloak zijn de meest krachtige in hun soort op de Benelux-markt. De toestellen vullen in een mum van tijd grote ruimtes met een dichte mist. De vloeistof die daarvoor wordt gebruikt, is onschadelijk voor mensen, dieren en elektronische apparaten. De Cloaksensor controleert permanent de dichtheid van de mist. Zodra de mistdichtheid te laag wordt, spuit de mistgenerator mist bij.

Alle VALI-mistgeneratoren zijn uitgerust met een USB-aansluiting zodat u eenvoudig een logboek kan raadplegen op uw pc. Via het alarmsysteem kan u op afstand de status van het apparaat controleren. SmokeCloak blijft zijn producten verder ontwikkelen: zo is er mist met DNA-vloeistof beschikbaar en kunnen er sirenes en stroboscopen in het systeem worden geïntegreerd.

overzicht van de werking

Download hier het schematisch overzicht van de verschillende SmokeCloak mistgeneratoren.

  SmokeCloak EASY
  SmokeCloak VALI-reeks
  SmokeCloak IPX 25

SmokeCloak