Unieke voordelen van SmokeCloak

De producten van SmokeCloak zijn kwalitatief de meest hoogwaardige in hun soort en bovendien nog eens leverbaar tegen de scherpste prijzen in het segment. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor SmokeCloak te kiezen:

 Breed productaanbod

Voor elke ruimte is er een mistgenerator op maat, van serverruimte tot magazijn. Zo betaalt u nooit te veel voor een te krachtige mistgenerator en is de mistdichtheid in elke ruimte gegarandeerd.

 Uitvoerig getest en gecertificeerd

De mistgeneratoren van SmokeCloak zijn geproduceerd volgens de strenge ISO9001-normen. Alle apparaten zijn uitvoerig getest en voldeden als eerste in de Benelux aan alle vereisten voor het EN50131-8:2009-certificaat.

 Continue mistdichtheid

Dankzij de standaard geleverde Cloaksensor spuit de generator direct mist bij als de dichtheid vermindert. Zo is het voor inbrekers zinloos om de mist te laten ontsnappen langs deuren of ramen.

 Eenvoudige montage

De mistgeneratoren zijn praktisch te monteren, zowel horizontaal als verticaal, en kunnen ook tegen het plafond worden geplaatst. Het montagegewicht van de SmokeCloak EASY en VALI-reeks bedraagt altijd maximaal 14 kilo.

 Stijlvol en compact design

Door het stijlvolle en compacte ontwerp van de generatoren wordt uw pand niet ontsierd. De SmokeCloak EASY en de VALI-reeks kunnen steeds in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd.

 3 jaar garantie

Op alle mistgeneratoren van SmokeCloak ontvangt de eindgebruiker 3 jaar garantie. Wij verzekeren een snelle service en eventueel vervanging bij een defect van het apparaat.

 Aanvullende accessoires

Uniek in de Benelux is het aanbod van mistvloeistof met daarin DNA-vloeistof. Verder kunt u het alarmsysteem eenvoudig uitbreiden met een stroboscoop en sirene.