SmokeCloak biedt voor elke situatie een oplossing

De mistgeneratoren van SmokeCloak moeten in verschillende ruimtes worden ingezet op verschillende manieren. Afhankelijk van de ruimtes en de goederen die beschermd moeten worden, wordt de apparatuur op een andere manier ingezet.

 Volledige dekking

De eerste oplossing houdt in dat de volledige ruimte beveiligd moet worden waarbij alle producten even belangrijk zijn. De volledige ruimte wordt dus volgespoten met mist.

Full coverage

 Zone dekking naar volledige dekking

De tweede oplossing houdt in dat eerst de belangrijkste plek in de kamer (bijvoorbeeld een kassa) wordt verhuld in mist. Nadat die plek is beveiligd, zal ook de rest van de ruimte gevuld worden met mist.

Spot full coverage

 Zone dekking

De derde oplossing is om enkel de belangrijkste plek te verhullen in mist: bijvoorbeeld een drankenhandelaar die enkel zijn duurste wijnen, champagnes en sterke dranken wil beveiligen. De inbrekers kiezen het hazenpad zodra ze zien dat de meest waardevolle buit niet meer bereikbaar is.

Spot coverage

De VALI-reeks kan gemonteerd worden aan de wand, aan het plafond of zelfs in een vals plafond. De verwisselbare spuitmonden zorgen ervoor dat de mist in verschillende hoeken kan worden gespoten. Zo is er voor elke ruimte wel een oplossing.